Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionelle kosmetologer​

Personlig & venlig betjening​

English-speaking staff​

​Voksbehandling under de bedste forhold

Hos B​eauty Zonen tilbyder vi alle former for voksbehandling. Lige fra overlæbe til bikinilinje. Alle behandlinger bliver udført med god hygiejne og under ordentlige forhold.

Inden behandling afrenses huden grundigt og efter behandlinger påføres en beroligende olie for at mindske irritation og kløe. Derfor er du sikker på, at du får en god oplevelse med en voksbehandling hos Skønhedsklinikken Beauty Zonen. Vi hjælper kunder fra hele området med voksbehandlinger - herunder Lyngby, Hellerup og Gentofte.

Behandling af alle områder - også brasiliansk voks

Vi foretager voksbehandlinger på rigtig mange dele af kroppen. Så har du et sted, du synes trænger til en behandling, kan du med fordel kontakte os. Vi tilbyder voksbehandling følgende steder:​ 

 • ​Overlæbe
 • Ansigt
 • Arme
 • Armhule
 • Ryg eller bryst
 • Bikinilinje
 • Tanga
 • Balder
 • Slips
 • Halve ben og bikini
 • Hele ben
 • Hele ben og bikini
 • Brasiliansk voks (intim voksning) - kun til kvinder

Som det ses er udvalget stort, og vi tager alle behandlinger seriøst., og vi behandler naturligvis både mænd og kvinder.

Brasiliansk voks - intim voksning for kvinder

​Særligt kan vi anbefale vores populære brasilianske voksbehandling til kvinder. Ved en brasiliansk voksbehandling anbefaler vi at hårene er ½-1 cm. 

Hvis længden af kønshårene ikke er lange nok, er behandlingen ikke effektiv og du vil derfor blive anbefalet at vente til hårene er mindst ½ cm. Brasiliansk voks, eller brazilian wax, som det populært kaldes, foregår naturligvis i private omgivelser og foretages af professionelle kosmetologer, der har stor respekt for det intime aspekt af voksbehandlingen.

Er du nervøs for en smertefuld behandling ved brasiliansk voks? Tag endelig kontakt til os og få en fuldstænding uforpligtende snak om, hvad du kan forvente af en brazilian wax hos os i Lyngby.

Du kan desuden se priser på brasiliansk voks og andre voksbehandlinger - lige her.

Bestil din tid til voksbehandling i dag

Vi vil gøre vores bedste for at give dig den voksbehandling, du fortjener. Med mere end 20 års erfaring er vi overbevist om, at vi kan tilbyde dig netop det, du efterspørger. Derudover har vi også mange års erfaring med voksbehandling af mænd, som du kan læse mere om her.

Vi tilbyder naturligvis også ansigtsbehandlinger og andre kropsbehandlinger i klinikken.

Sidder du inde med spørgsmål som "Hvad er brasiliansk voks?" så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du ønsker at bestille en tid eller få en uddybning af en af vores behandlinger samt tilbud, kan du kontakte os på telefon 45 93 84 71 eller e-mail karina@beautyzonen.com.​ 

Du kan også benytte dig af onlinebooking her.

Udover kontanter modtages der også Mobilepay på klinikken.

​Toftevang 2

2800 Kongens Lyngby

Telefon: 45 93 84 71 

   E-mail: karina@beautyzonen.com

Åbningstider:

Søndag, mandag og onsdag  Lukket
Tirsdag og torsdag 9.00-17.30

Fredag 10.00-19-00
Lørdag 9.00-14.00

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 32 anmeldelser på Facebook​

Følg Beauty Zonens Facebookside for afbud og tilbud.

Vi er medlem af Dansk Kosmetolog Forening​:

dkf_2