Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Voksbehandling under de bedste forhold

Hos B​eauty Zonen tilbyder vi alle former for voksbehandling. Lige fra overlæbe til bikinilinje. Alle behandlinger bliver udført med god hygiejne og under ordentlige forhold.

Inden behandling afrenses huden grundigt og efter behandlinger påføres en beroligende olie for at mindske irritation og kløe. Derfor er du sikker på, at du får en god oplevelse med en voksbehandling hos Skønhedsklinikken Beauty Zonen. Vi hjælper kunder fra hele området med voksbehandlinger - herunder Lyngby, Hellerup og Gentofte.

Behandling af alle områder - også brasiliansk voks

Vi foretager voksbehandlinger på rigtig mange dele af kroppen. Så har du et sted, du synes trænger til en behandling, kan du med fordel kontakte os. Vi tilbyder voksbehandling følgende steder:​

Hvis længden af kønshårene ikke er lange nok, er behandlingen ikke effektiv og du vil derfor blive anbefalet at vente til hårene er mindst ½ cm. Brasiliansk voks, eller brazilian wax, som det populært kaldes, foregår naturligvis i private omgivelser og foretages af professionelle kosmetologer, der har stor respekt for det intime aspekt af voksbehandlingen.

Er du nervøs for en smertefuld behandling ved brasiliansk voks? Tag endelig kontakt til os og få en fuldstænding uforpligtende snak om, hvad du kan forvente af en brazilian wax hos os i Lyngby. Du kan desuden se priser på brasiliansk voks og andre voksbehandlinger - lige her.

Bestil din tid til voksbehandling i dag

Vi vil gøre vores bedste for at give dig den voksbehandling, du fortjener. Med mere end 20 års erfaring er vi overbevist om, at vi kan tilbyde dig netop det, du efterspørger. Derudover har vi også mange års erfaring med voksbehandling af mænd, som du kan læse mere om h​er. Dog tilbydes intim voks ikke til mænd.

Vi tilbyder naturligvis også ansigtsbehandlinger og andre kropsb​ehandlinger i klinikken.

Sidder du inde med spørgsmål som "Hvad er brasiliansk voks?" så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du ønsker at bestille en tid eller få en uddybning af en af vores behandlinger samt tilbud, kan du kontakte os på telefon 45 93 84 71 eller e-mail karina@beautyzonen.com.​ Du kan også benytte dig af onlinebooking her. Udover kontanter modtages der også Mobilepay på klinikken.

Åbningstider​

Søndag - Mandag​

Lukket​

Tirsdag

09.00 - 17.30

Onsdag

Lukket​

Torsdag

09.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 19.00

Lørdag

09.00 - 14.00

​Kontakt info

Firma

​​Beauty Zonen I/S

Ring til os

​​45 93 84 71

​​Skriv til os

karina@beautyzonen.com

CVR

30459709

SoMe

Nyhedsbrev