Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder

Spar 20% på gaveæske

Spar 20% på gaveæske med Pre and post serum og Hyaluronic serum. Super pris til 440 kr.


Reparer hudens barriere og forhindrer samtidig vandtab. Perfekt til vinterbrug, da vores klima kan skabe ubalance, kløe og irritation i huden.
Begrænset antal

Juletilbud

Køb NIMUE Day og Night til 1040 kr, så får du en gratis Super hydrating serum og en super lækker rummelig toilettaske. Du sparer 750 kr. Begrænset antal.

Micropeeling til selv de sarte hudtilstande

​Endelig er der blevet lanceret en micropeeling, der er til selv de meget sarte, irriterede eller ødelagte hudtyper. Skånsom peeling af huden, der styrker og repererer hudens barrier. Alfa omega for en sund hud, er en intakt barriere, der forhindre mikroorganismer i at penetrere huden, samt forhindrer vandtab i huden. Døjer du med eksem, psoriasis, eller blot har en sensitiv hud der blusser let op, så er micropeeling den perfekte behandling til dig. Micropeeling kan hjælpe din hud med opheling efter laser, skinpen eller forkert brug af produkter, der kan skabe en ubalance i huden. Behandlingen varer 30 min og kan nåes i en frokostpause. Kan selvfølgelig anvendes på alle hudtyper, der ønsker en hurtig og effektiv opfriskning af huden.

Så er jeg blevet uddannet skinpen behandler.​

Skinpen mikronåle behandlinger kan mindske rynker, linier, ar strækmærker, åbne pore og virker opstrammende​. Det er de bedste resultater, du kan opnå uden kirurgi. Ja, det niver lidt, vi må lide for skønheden til tider, men når I oplever resultaterne på egen hud, vil i hurtigt glemme det. Jeg tilbyder altid gratis konsultation, hvis i ønsker at høre nærmere eller må have nogle spørgsmål og ønsker lidt tænketid. Det er også en mulighed at gennemgå det på dagen. Nærmere info følger under skinpen, jeg er ved at have opdateringer klar. Indtil da, kan i finde info på www.skinpen.dk

Pink Cosmetics

Pink Cosmetics er et nyt voks brand i Danmark. Info  er under opdatering. Jeg glæder mig rigtig meget til at introducere jer for den nye Hard Wax til intimvoks og ansigtsvoks.

Langt mindre irritation i huden, mindre smerte for jer og voksen knækker ikke. Genialt produkt.

​PHYTOC’EANE

Hel fantastisk kropspleserie er landet hos Beauty Zonen, som en af de første på det danske marked. WOW den er lækker siger jeg bare, og tilmed i et design, der vil pryde et hvert badeværelse. Meget milde i duften, et virkelig god supplement til NIMUE, der ellers er helt neutral i de fleste produkter. De er drøje i brug, så lad dig ikke narre, men du vil opdage at din bedre halvdel også bruger dem, så ryger de lidt hurtigere. Læs mere om de enkelte produkter her på siden under produkter - PHYTOC’EANE.

Åbningstider​

Søndag - Mandag​

Lukket​

Tirsdag

09.00 - 17.30

Onsdag

Lukket​

Torsdag

09.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 19.00

Lørdag

09.00 - 14.00

​Kontakt info

Firma

​​Beauty Zonen I/S

Ring til os

​​45 93 84 71

​​Skriv til os

karina@beautyzonen.com

CVR

30459709

SoMe

Nyhedsbrev