Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionelle kosmetologer​

Personlig & venlig betjening​

English-speaking staff​

NYHEDER

​Så er jeg blevet træner for det nye voks brand Pink Cosmetics på Sjælland. Jeg glæder mig rigtig meget til også at skulle uddanne dygtige elever i voks fremover.

Så er jeg blevet uddannet skinpen behandler.​

Skinpen mikronåle behandlinger kan mindske rynker, linier, ar strækmærker, åbne pore og virker opstrammende​.

Det er de bedste resultater, du kan opnå uden kirurgi. Ja, det niver lidt, vi må lide for skønheden til tider, men når I oplever resultaterne på egen hud, vil i hurtigt glemme det. Jeg tilbyder altid gratis konsultation, hvis i ønsker at høre nærmere eller må have nogle spørgsmål og ønsker lidt tænketid. Det er også en mulighed at gennemgå det på dagen. Nærmere info følger under skinpen, jeg er ved at have opdateringer klar. Indtil da, kan i finde info på www.skinpen.dk

Pink Cosmetics

Pink Cosmetics er et nyt voks brand i Danmark. Info  er under opdatering. Jeg glæder mig rigtig meget til at introducere jer for den nye Hard Wax til intimvoks og ansigtsvoks.

Jeg er så vild med den nye voks, at jeg har valgt at uddanne elever i denne. Langt mindre irritation i huden, mindre smerte for jer og voksen knækker ikke. Genialt produkt.

​PHYTOC’EANE

Hel fantastisk kropspleserie er landet hos Beauty Zonen, som en af de første på det danske marked. WOW den er lækker siger jeg bare, og tilmed i et design, der vil pryde et hvert badeværelse. Meget milde i duften, et virkelig god supplement til NIMUE, der ellers er helt neutral i de fleste produkter. De er drøje i brug, så lad dig ikke narre, men du vil opdage at din bedre halvdel også bruger dem, så ryger de lidt hurtigere. Læs mere om de enkelte produkter her på siden under produkter - PHYTOC’EANE.

​Toftevang 2

2800 Kongens Lyngby

Telefon: 45 93 84 71 

   E-mail: karina@beautyzonen.com

Åbningstider:

Søndag, mandag og onsdag  Lukket
Tirsdag og torsdag 9.00-17.30

Fredag 10.00-19-00
Lørdag 9.00-14.00

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 32 anmeldelser på Facebook​

Følg Beauty Zonens Facebookside for afbud og tilbud.

Vi er medlem af Dansk Kosmetolog Forening​:

dkf_2