Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Professionelle kosmetologer​

✔ Personlig & venlig betjening​

✔ English-speaking staff​

NYHEDER

Lash lift relanceres nu hos Beauty Zonen grundet stor efterspørgelse.

Er du også træt af at bukke vipper hver morgen, så prøv lash lift, der holder 3-5 uger og prisen ligger på 450 kr. Giver en fantastisk åbning af øjet. Efter lash lift må du ikke få vand på vipperne i 24 timer, da dette kan mindske bukket.​

​Jeg har igen fået tørbørster hjem, der sælges til 300 kr. Perfekt til at fjerne døde hudceller og mindske cellulitis ved daglig brug, da der bliver sat godt gang i blodcirkulationen. Børsten består af kaktus, der ikke ridser huden.

Nyt produkt fra Macrovita er på hylderne nu. Showergel med med olivenolie og jojobakerner, der efterlader huden blød og fri for døde hudceller. Sælges til 140 kr.​

SÅ ER DE NYE BEHANDLINGER FRA GLO SKIN BEAUTY BLEVET LANCERET

GLO SILVER

Resultatorienteret frygtsyrebehandling, Ønsker du en behandling, der enten forhindrer tilstopning af porer og mindsker betændelsestilstande, mindsker hyperpigmentering, opstrammer huden eller mindsker ar, så er dette den rette for dig. Hudanalyse, afrensning, enzympeeling under damp fjerner døde hudceller så huden fremstår klar og frisk. 20 % lactopeel hviler på huden i 5-15 minutter, denne kan mixes alt efter hvilken hudtilstand, der skal behandles. Cremer og spf påføres. Anbefalet som kur 1 gang ugentlig i 6 uger.

GLO GOLD
Denne er luksus udgaven af GLO SILVER. Hertil laver en jeg super lækker skuldre/nakke og ansigtsmassage og der afsluttes med maske efter hudtilstand. Anbefalet 1 gang om måneden eller efter behov.

​​

GLO C VITAMIN

Dette er behandlingen til pigen på farten og kan udføres i en frokostpause. Straks opfriskning af huden kan udføres på alle. Afrensning, peeling, c-vitamin maske hviler på huden og der afsluttes med cremer og spf. Mineralpudder lægges efter ønske, da der kan forekomme lidt rødme lige efter behandling.

Macrovita​

Macrovita  er ny kropspleje serie hos Beauty Zonen. Græske økologiske produkter baseret på olivenolie. Prøv den lækre body scrub gel eller face peeling, der efterlader huden frisk og blød.

Argan olie serien findes i shampoo og balsam til irriteret og sart hovedbund, som mange af os lider af i vintertiden.

Derudover findes body lotion og dry oil der let absorberes i huden. priser ligger fra 100-300 kr.

​Toftevang 2

2800 Kongens Lyngby

Telefon: 45 93 84 71 

   E-mail: karina@beautyzonen.com

Åbningstider:

Søndag og Mandag Lukket
Tirsdag til torsdag 9.00-17.30

onsdage i lige uger er der lukket. 
Fredag 10.00-19-00
Lørdag 9.00-14.00

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 32 anmeldelser på Facebook​

Vi er medlem af Dansk Kosmetolog Forening​:

dkf_2