Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

NIMUE-behandlinger og produkter

​NIMUE har vundet en række internationale priser i skønhedsindustrien, og deres produkter forhandles kun hos professionelle skønhedsklinikker. Vi forhandler et fast sortiment af udvalgte NIMUE-produkter, men alle hudpleje-produkter kan bestilles hjem efter ønske. I så fald vil de ankomme til butikken senest to uger efter din bestilling.

Hos os kan du altid få de lækreste NIMUE-behandlinger

Ud over at forhandle produkterne tilbyder vi også en række forskellige NIMUE-behandlinger. Vi har 13 års erfaring med brug af produkter og professionelle NIMUE-behandlinger. Vores klinik er beliggende i Lyngby og er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Hellerup, Gentofte eller omegn.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige behandlinger og produkter fra NIMUE:

​THERMAL DETOX

Eksfolierer, detoxer, renser og ilter huden på bare 30 min. Forbedrer hudens fugtniveau og er velegnet til grove porer. Aktivt kulpulver giver en høj skumeffekt på huden og en opfattelse af kraftig varme, der forbedrer blodcirkulationen. Produktet bringer oxygen og næring til cellerne, og det kan anvendes af næsten alle, men dog ikke til super sensitive hudtyper. Lidt rødme må forventes lige efter behandling.

MICROPEELING TIL SENSITIV HUD

​Endelig er der lanceret en peeling til de sarte, irriterede og  ødelagte hudtilstande. Skånsom peeling der repererer hudens barriere, som er alfa og omega for at opnå en sund hud. Intakt barriere forhindrer mikroorganismer i at penetrere huden, samt forhindrer vandtabet i huden. Døjer du med eksem, psoriasis eller har en sensitiv hud pga forkert hjemmepleje, så er micropeeling den rette behandling for dig. Opheler huden efter laser, skinpen og andre skrappe behandlinger. Alle kan vælge denne type peeling, hvis der ønskes en hurtig og effektiv opfriskning af huden. Tager kun 30 min og kan udføres i en frokostpause, da behandlingen netop mindsker rødme, tørhed og har en anti inflammatorisk virkning.

SILVER

Forhindrer tilstopning af porer og mindsker betændelsestilstande. Lidt prikken kan forekomme. 15 % AHA Complex eller Glykolsyre hviler på huden i 5-15 minutter. Kan anbefales som kur en gang om ugen i 6 uger.

GOLD

Effektiv og luksuriøs ansigtsbehandling. 15 % AHA Complex eller Glykolsyre hviler på huden ca. 15 minutter. Her vælges algemaske for en beroligende og genopbyggende behandling. Behandlingen udjævner hudens overflade, mindsker ardannelse, pigmentering og porer. Lækker ansigtsmassage.

SRC FRUGTSYRE

Avanceret hudforyngende behandling, der sammensættes efter hudtilstand (tørhed, hyperpigmentering eller akne). SCR kræver, at der er foretaget en Silver- eller Gold-behandling først. Her anvendes det dobbelte peelingsystem under damp. Salicylsyre påføres huden og hviler efter behov.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme en rødme hos nogle klienter. Behandlingen anbefales som en kur bestående af 3-6 behandlinger med 3 ugers mellemrum. Der skal benyttes solcreme efter behandlingen.

Kontakt os og bestil tid til din NIMUE-behandling

Ønsker du at bestille tid til en NIMUE-behandling, kan du med fordel gøre det via vores online bookingsystem. Udover kontanter modtages der også Mobilepay på klinikken.

Vi kan også kontaktes på telefon 45 93 84 71 eller e-mail karina@beautyzonen.com, hvis du ønsker at få bestilt specifikke NIMUE-produkter hjem, eller hvis du har nogle spørgsmål vedr. vores behandlinger. Vi ser frem til at give dig den bedste NIMUE-behandling!

Åbningstider​

Søndag - Mandag​

Lukket​

Tirsdag

09.00 - 17.30

Onsdag

Lukket​

Torsdag

09.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 19.00

Lørdag

09.00 - 14.00

​Kontakt info

Firma

​​Beauty Zonen I/S

Ring til os

​​45 93 84 71

​​Skriv til os

karina@beautyzonen.com

CVR

30459709

SoMe

Nyhedsbrev