Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionelle kosmetologer​

Personlig & venlig betjening​

English-speaking staff​

Få silkeblød hud med
​brasiliansk voks

Vi fjerner dine uønskede hår​

Vil du have fjernet uønskede hår med en voksbehandling, der er både effektiv og skånsom? I Beauty Zonen I/S tilbyder vi brasiliansk voks til dig, der ønsker en behandling, som fjerner alle hår – hurtigt og effektivt med et flot resultat.

Fra vores klinik i Lyngby hjælper vi kunder fra hele området, herunder Hellerup og Gentofte, med brasiliansk voksning. Vores professionelle kosmetologer er eksperter i vores voksbehandling, og vi kan derfor altid give dig en fantastisk behandling med fokus på dine individuelle behov. På den måde sørger vi for, at alle vores kunder går glade herfra med en silkeblød hud.

Føl dig tryg i vores klinik

Brazilian wax voks er en intim behandling med hårfjerning. Det er derfor vigtigt, at du føler dig tryg og komfortabel, når du modtager behandlingen. Af den grund har vi et stort fokus på at skabe en tryg og god stemning, så du føler dig afslappet i klinikken.

Vi sætter en ære i at levere den bedste kvalitet med vores forskellige kosmetologiske behandlinger. Vi anvender kun de bedste produkter og metoder til brasiliansk voks og andre former for hårfjerning, hvilket giver dig et flot og langvarigt resultat. Vi er både omhyggelige og nænsomme, så du kan føle dig tryg og komfortabel under hele behandlingen og få det resultat, du er kommet efter.​

Bestil en tid til brasiliansk voks i dag

Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på den voksbehandling, der passer bedst til dig. Vores professionelle og imødekommende kosmetologer står klar til at tage hånd om dig og give dig en behagelig og god oplevelse med fokus på dig og dine behov. Bestil en tid til brasiliansk voks allerede i dag!

​Toftevang 2

2800 Kongens Lyngby

Telefon: 45 93 84 71 

   E-mail: karina@beautyzonen.com

Åbningstider:

Søndag, mandag og onsdag  Lukket
Tirsdag og torsdag 9.00-17.30

Fredag 10.00-19-00
Lørdag 9.00-14.00

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 32 anmeldelser på Facebook​

Følg Beauty Zonens Facebookside for afbud og tilbud.

Vi er medlem af Dansk Kosmetolog Forening​:

dkf_2