Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel voksbehandling
​af mænd

Er du træt af uønsket hårvækst?

Hvis du leder efter en skønhedsklinik, der tilbyder professionel og skånsom voksbehandling af mænd, så er Beauty Zonen I/S stedet for dig. Vi har stor erfaring med forskellige typer voksbehandling til både mænd og kvinder, og vi kan således også finde en behandling, der passer til dine ønsker og behov.

Er du bosat i eller omkring Gentofte eller Hellerup, så kan du nemt og hurtigt komme ind i vores klinik, der ligger centralt placeret i Lyngby. Vi ved, at skønheds- og voksbehandlinger kan være lidt et tabu hos nogle mænd, og at det derfor kan være grænseoverskridende at opsøge. Vi sørger derfor for at tage godt imod dig – uanset om du er erfaren inden for voksbehandling eller førstegangsbesøgende. Dog tilbydes intim voks til mænd ikke.

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger

Uanset hvor på kroppen, du ønsker at få fjernet uønskede hår, så kan vi hjælpe dig med det. Om så det er ryg, ben eller bryst. Vores voksbehandling af mænd er altid lavet med kvalitetsprodukter, der skåner huden og samtidig sikrer et fuldkommet hårløst og langvarigt resultat.

Vi tilbyder flere forskellige voksbehandlinger til mænd alt afhængigt af, hvilket look du er ude efter.

Vi er derfor også klar til at rådgive og vejlede dig, så vi finder frem til præcist den behandling, der passer til dig og kan give dig det ønskede resultat. Samtidig bidrager vores behagelige atmosfære til, at du altid vil føle dig tryg og afslappet under behandlingen.

Kontakt os og hør mere om voksbehandling af mænd

Ønsker du at høre mere om vores voksbehandling af mænd, eller vil du allerede nu booke en tid til hårfjerning? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer altid gerne eventuelle spørgsmål, så du trygt, roligt og oplyst kan komme ind til din behandling.

Åbningstider​

Søndag - Mandag​

Lukket​

Tirsdag

09.00 - 17.30

Onsdag

Lukket​

Torsdag

09.00 - 17.30

Fredag

10.00 - 19.00

Lørdag

09.00 - 14.00

​Kontakt info

Firma

​​Beauty Zonen I/S

Ring til os

​​45 93 84 71

​​Skriv til os

karina@beautyzonen.com

CVR

30459709

SoMe

Nyhedsbrev