Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Professionelle kosmetologer​

✔ Personlig & venlig betjening​

✔ English-speaking staff​

​Glo Skin Beauty udføres af erfarne kosmetologer​

Hos B​eauty Zonen tilbyder vi de populære og effektive ansigtsbehandlinger Glo Skin Beauty. Vi har stor erfaring og sikrer dig en professionel behandling under gode forhold. Vi giver primært behandlinger til kunder fra Lyngby, Hellerup og Gentofte, men alle er velkomne. Her kan du læse om de forskellige Glo Skin Beauty behandlinger:

GLO SILVER

Resultatorienteret frugtsyrebehandling, Ønsker du en behandling, der forhindrer tilstopning af porer, mindsker betændelsestilstande og hyperpigmentering, opstrammer huden eller mindsker ar, så er dette den rette behandling for dig. Hudanalyse, afrensning og enzympeeling under damp fjerner de døde hudceller så huden fremstår klar og frisk. Først påføres 20% lactopeel på huden i 5-15 minutter, hvorefter cremer og spf påføres.​

GLO GOLD

Denne behandling er luksusudgaven af GLO SILVER. Hertil giver vi dig en super lækker skuldre- og nakkemassage samt ansigtsmassage, som afsluttes med maske efter din hudtilstand.

​GLO C-VITAMIN

Dette er behandlingen til dig, der er på farten, da den kan udføres i en frokostpause. Det er en hurtig opfriskning af huden, som kan udføres på alle. Først får du en afrensning, herefter peeling og så påføres en C-vitaminmaske, som hviler på huden og behandlingen afsluttes med cremer og spf. Mineralpudder lægges efter ønske, da der kan forekomme lidt rødme lige efter behandling.

Book tid til en Glo Skin Beauty-behandling

Hvis du ønsker en Glo Skin Beauty ansigtsbehandling under sikre og gode vilkår, er vi klar til at hjælpe dig. Læs også mere om andre ansigtsbehandlinger her.

Vil du bestille tid? Ring til os på telefon 45 93 84 71 eller send en mail til karina@beautyzonen.com. Du kan også booke din tid online, hurtigt og nemt - lige her.

​Toftevang 2

2800 Kongens Lyngby

Telefon: 45 93 84 71 

   E-mail: karina@beautyzonen.com

Åbningstider:

Søndag og Mandag Lukket
Tirsdag til torsdag 9.00-17.30

onsdage i lige uger er der lukket. 
Fredag 10.00-19-00
Lørdag 9.00-14.00

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 32 anmeldelser på Facebook​

Vi er medlem af Dansk Kosmetolog Forening​:

dkf_2